Windowed mode problem [SOLVED?]

Report any errors or issues you have with the game.
User avatar
Eigen
Developer
Posts: 210
Joined: Thu Dec 06, 2012 9:33 am

Re: Windowed mode problem

Postby Eigen » Wed Feb 25, 2015 3:26 pm

Ok, then there are no errors. You should be able to choose which card to use in the AMD Catalyst application.
KeyboardListener
Posts: 7
Joined: Mon Feb 23, 2015 10:30 pm

Re: Windowed mode problem

Postby KeyboardListener » Wed Feb 25, 2015 5:51 pm

In Catalyst I can only turn off/on Dual Graphics. It dont make any effect on a game.

So, I found out that if resolution of window is lower than 1366x768(my monitor resolution), the bug is disappearing.
Hanbrageva
Posts: 1
Joined: Thu Jul 13, 2017 8:05 am

Windowed mode problem SOLVED

Postby Hanbrageva » Fri Jul 14, 2017 8:39 am

I couldnt figure out how to word it but the point is that ZQ crashes immediately if one side of its resolution is equal to the same side of the screen resolution its in.

i.e. the new interface, which is 800x600, crashes immediately on my netbooks screen of 1024x600.

Then again it might be my s netbooks god-awful drivers that are the culprit but if someone could just try firing up ZQuest and ZC in windowed mode with either side of the window being the same resolution as the screens to see, please do.

Return to “Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest